Dulciuri si Torturi

    Niciun eveniment important nu ar fi desavarsit fara un tort special, din ingrediente fine, cu care sa iti rasfeti invitatii. Astfel noi iti oferim sansa sa gusti din specialitatile uitate ale gastronomiei romanesti, de pe vremea cand ne aflam sub o puternica influenta franceza. Pentru a comanda nu trebuie decat sa ne anunti cu 48h inainte, prin mijloacele de contact disponibile aici.

Tort cu blat de nuca, crema de ciocolata si visine

    Pregatit integral manual, tortul are crema de ciocolata, un blat de nuca si un strat de visine. Cacao folosit la crema este importat din Olanda iar decorul „scoarta de copac” este facut manual printr-un proces original, la fel ca acum 100 de ani.
    Pret: 119 RON / kg
    Pentru comenzile de peste 5kg pretul este negociabil.

Tort de bezea cu crema de lamaie si grapefruit

    Pentru cei care prefera un tort cu parfum de fructe am pregatit aceasta specialitate cu blat de bezea crocanta si cu crema de lamaie si bucatele mici de grapefruit. Decorul este alcatuit din perle de ciocolata alba.
    Pret: 99 RON / kg
    Pentru comenzile de peste 5kg pretul este negociabil.

Cozonac de casa cu nuca

    Cozonacii din ziua de astazi parca nu mai sunt cum erau. Ceva din aroma si savoarea lor s-a pierdut in epoca modernitatii. Noi am incercat sa reproducem reteta originala cat si modalitatea traditionala de framantare si pregatire a ingredientelor. Rezultatul a fost un cozonac cu parfum de sarbatori asa cum se facea odata.
    Pret: 50 RON / bucata / 0.85 kg
    Pentru comenzile de peste 5kg pretul este negociabil.